18 Ekim 2018 Perşembe

Büyükkutlu Başarı ve İhtiyaç Bursları Başvuruları

25 Eylül 2018 Salı 17:05 tarihinde eklendi | 750 defa okundu
Yüksekokul Hayırseverimiz Sayın Mustafa Büyükkutlu tarafından verilen ihtiyaç ve başarı bursları başvuruları başladı

Yüksekokul Hayırseverimiz Sayın Mustafa Büyükkutlu tarafından verilen ihtiyaç ve başarı bursları başvuruları 25 Eylül 2018 Salı - 09 Ekim 2018 Salı tarihleri arasında yüksekokulumuz bölüm sekreterliğine yapılacaktır.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında her sınıftan(ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıflar) başarı sıralamasında ilk üçe giren ve genel not ortalaması 3,00 ve üzerinde olan 3 öğrencimize başarı bursu verilecektir.

Başarı Bursuna başvuru yapabilecek öğrencilerin listesi için lütfen tıklayınız

Ayrıca her sınıftan ihtiyaç sahibi 2 öğrenciye ihtiyaç bursu verilecektir.

Burs başvurularında aşağıdaki belgeler istenmektedir.

1.Burs başvuru formu(indermek için tıklayınız)

2.Transkript(öğrenci işlerinden alabilirsiniz)

3.Öğrenci Belgesi(öğrenci işlerinden alabilirsiniz)

4.Banka IBAN Numarası(hesap kendi adınıza açılmış olacak) ve Banka Adı

ihtiyaç bursu başvurusu yapacak öğrencilerimiz aşağıdaki belgelerden temin edebildiklerini ekleyebilirler.

5.Nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı nüfus kayıt örneği(tüm aile fertlerini gösterir belge)

6.Ailenin ikamet ettiği yerleşim yerini gösteren Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (E-devletten alınabilir)

7.Adli Sicil Kaydı (E-devletten alınabilir)

8.Anne, baba ve öğrenciye ait tapu bilgilerini gösterir belge. (E-devletten alınabilir)